logoXLC

XLC - Love Cycling!

XLC loves cycling, fietsen geeft namelijk energie en een gevoel van vrijheid. XLC wil dit unieke fietsgevoel versterken door het bieden van goed verkrijgbare, degelijke én betaalbare onderdelen & accessoires voor elke fiets.

Door het complete assortiment van XLC is het merk niet meer weg te denken in de fietsenwinkel. Voor elk probleem met jouw fiets heeft XLC de oplossing. En dat niet alleen, we maken fietsen ook graag nog leuker! Met leuke accessoires van XLC zit je prettig en praktisch op de fiets. Van binnenband tot fietsendrager, XLC heeft het allemaal!

Voorbereid op pad


Je staat er misschien niet elke keer bij stil, maar je fiets bevat veel onderdelen. Wanneer deze niet naar behoren werken, merk je het gelijk! Er zijn verschillende vormen waar je rekening mee moet houden als je jouw fiets graag juist wilt onderhouden.

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Sommige dingen heb je niet in de hand. Je rijdt met je fiets per ongeluk over glas. Een lekke band is natuurlijk erg hinderlijk, daarom zorgt XLC er graag voor dat jij weer zo spoedig mogelijk op pad kan gaan. Met de juiste onderdelen op voorraad en een montageset bij de hand zet je gauw een nieuwe binnenband op het wiel. 

Slijtage

Wanneer je een product gebruikt, speelt slijtage een rol. Dit geldt ook voor de fiets. Tandwielen kunnen bijvoorbeeld slijten, en op den duur moeten deze onderdelen vernieuwd worden. XLC heeft een ruim assortiment waarin je deze onderdelen kunt vinden. En dit allemaal met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ontwikkeling

XLC is graag bezig met het continu uitbreiden van het assortiment. Daarom is ontwikkeling een belangrijk onderdeel van XLC. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen bij XLC? Houd de nieuwspagina in de gaten!